Nr. 2 Parkpop

Parkpop is een gratis muziekfestival in Den Haag dat jaarlijks plaats vindt in het Zuiderpark. Jarenlang was Parkpop het grootste gratis muziekfestival van Europa! In de vorige jaren hebben bezoekers kunnen genieten van optredens van welbekende artiesten zoals Ilse DeLange, Waylon en Racoon, en elk jaar wordt het weer leuker! Parkpop is dus een leuk toegankelijk festival waar ontmoetingen op een gezellige manier kunnen plaatsvinden.

Niemand wilt natuurlijk alleen naar Parkpop! Maak dus een oproep aan om samen een dansje te wagen of creëer een groep om met meerdere mensen te ontmoeten!

Hoe plaats ik een oproep? >Ga naar het evenement >
Responsive image

 

Evenementen Parkpop Den Haag

Groepen Parkpop Den Haag

Oproepen Parkpop Den Haag

Wat is er nog meer te doen tijdens Parkpop?

Natuurlijk is het superleuk om als feestganger alle leuke activiteiten rondom Parkpop te bezoeken. Maar misschien draait ontmoeten bij jou meer om het doen van iets waardevols voor en met anderen. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk bij wijkcentra, ouderenorganisaties of kinderen. Tijdens Parkpop zijn er verschillende projecten waar je (samen met anderen) aan mee kunt doen. Neem dus eens een kijkje door deze lijst en misschien vind je wel iets wat bij jou past!

  • Samen met vrijwilligers
  • Samen met de wijk
  • Samen met andere organisaties
Responsive image