SamenUITagenda houdt van 'simpel'. We hebben onze website gebouwd op dat principe.

We maken alles rondom activiteiten zo makkelijk mogelijk:

 • Activiteiten vinden
 • Inschrijven voor activiteiten
 • Activiteiten organiseren
 • Contact houden met leuke mensen. De mensen die jij leuk vindt.

Om je te helpen opstarten en je bij te staan onderweg hebben we hieronder de meest gestelde vragen opgeschreven (uiteraard met hun antwoorden). Heb je meer vragen dan kun je altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Je kunt ook verder lezen bij welkom  


"Wat je hebt meegemaakt, weet je te waarderen, het meest door de denkende en nadenkende mens op hoge leeftijd; hij voelt vol vertrouwen en welbehagen dat niemand hem dat kan afpakken"  Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832), Duitse Romanticus en Filosoof

 


 

Meest gestelde vragen

 

Wat zijn de voordelen van SamenUITagenda? 

Voor wie is SamenUITagenda bedoeld? 

Hoe schrijf ik mij in? 

Hoe zit het met mijn privacy? 

Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap van SamenUITagenda?

Zijn er activiteiten rondom speciale evenementen?

Waarom SamenUITagenda?

Wat kun je met SamenUITagenda?

Welke diensten zijn er in ontwikkeling?

Wat is een partner portalsite?

 

 

Wat zijn de voordelen van SamenUITagenda? 

De voordelen van SamenUITagenda voor de deelnemers en aanbieders samengevat in een aantal kerngedachten:

 • mensen ontmoeten,
 • vrijetijdsbesteding,
 • samen leuke dingen doen,
 • geen kosten,
 • makkelijk organiseren en faciliteren van activiteiten,
 • mooi agenda met geselecteerde evenementen en aankondigingen.

Voor wie is SamenUITagenda bedoeld? 

Individueel

Iedereen kan gebruik maken van SamenUITagenda. Je kunt je als individueel persoon gratis registreren en direct activiteiten organiseren en vinden.

Groepen/verenigingen

Tevens kun je als geregistreerd gebruiker ook gratis groepen aanmaken voor o.a. verenigingen, clubs, bedrijven of gewoon een vriendenclub. Binnen een groep kun je ook weer direct activiteiten organiseren. Je kunt zelf kiezen of je activiteiten alleen voor leden van een groep zichtbaar maakt of dat je deze openbaar maakt voor alle bezoekers van SamenUITagenda.

Organisaties

SamenUITagenda biedt ook de mogelijkheid aan om voor overkoepelende organisaties, bedrijven, verenigingen, scholen, etc. een eigen partner portalsite te ontwikkelen. Op deze site kun je eigen evenementen plaatsen voor bijvoorbeeld leden, medewerkers, studenten of andere doelgroepen! Je evenementen worden duidelijk zichtbaar en tegelijkertijd biedt je alle gebruikers binnen je doelgroep direct de mogelijkheid om samen dingen te ondernemen. Verder heb je de mogelijkheid alle evenementen te delen met andere portals om je bereik direct te vergroten. Kortom je hebt all functionaliteiten als in alle SamenUITagenda direct beschikbaar alleen in een geheel eigen look en feel die aansluit bij je eigen organisatie, vereniging of doelgroep. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lees verder bij Hoe werkt het?

Hoe schrijf ik mij in? 

Inschrijven is zeer eenvoudig. Klik op knop aanmelden rechtsboven in de titelbalk. Lukt het niet kijk dan even bij Aanmelden 

Hoe zit het met mijn privacy? 

De privacy van je gegevens is bij SamenUITagenda uiteraard goed gewaarborgd. SamenUITagenda volgt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe privacywet is sinds 25 mei 2018 van toepassing. Momenteel zijn we druk bezig om aan alle eisen te voldoen. Bij SamenUTIagenda bepaal je zelf welke gegevens andere gebruikers zien, welke openbaar zijn en welke niet. Iedere gebruiker is hiervoor zelf verantwoordelijk en kan deze zelf makkelijk instellen via de optie Privé instellingen onder je eigen menu rechts boven. Op deze manier kun je zichtbaar maken welke persoonsgegevens voor wie zichtbaar zijn. Dit geldt ook voor de groepen waarvan je lid bent. Belangrijk nog om te vermelden; ER WORDEN GEEN GEGEVENS DOORVERKOCHT OF GEBRUIKT VOOR RECLAME DOELEINDEN.

Uiteraard zorgt SamenUITagenda in samenwerking met onze hostingpartij ervoor dat je gegevens volgens de laatste technische mogelijkheden deze veilig zijn voor kwaadwillende. Meer informatie over privacy vind je in onze Privacy Policy en onder het kopje Privacy & Veiligheid.

Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap van SamenUITagenda?

Nee, de basisdienst is helemaal gratis. Je kunt gratis activiteiten aanbieden, zoeken en inschrijven. 

Zijn er activiteiten rondom speciale evenementen? 

In het kader van grote evenementen roepen we de SamenUITagenda gebruikers op om activiteiten aan te bieden die hierop aansluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samen kijken of fietsen van de Tour du France of samen de Vierdaagse van Nijmegen lopen. Er zijn legio mogelijkheden te bedenken voor leuke activiteiten tijdens grote evenementen. Heb je zelf een goed idee? Bied het aan! Het gaat heel gemakkelijk. Zoek een leuk evenement in de SamenUITagenda, klik op het evenement, klik op `Plaats ativiteit´. De leukste en origineelste activiteiten krijgen van SamenUITagenda natuurlijk een speciale vermelding op de site!

Waarom SamenUITagenda? 

Op internet onstaan steeds meer initiatieven om contact te leggen met elkaar. Via Faceboob, Twitter of andere social media zoeken mensen elkaar op. Wil je elkaar in levende lijve, ontmoeten, dan neem je zelf het initiatief. Er moet vaak heen en weer gemaild worden en geregeld wordt er abbonementsgeld, in de vorm van een lidmaatschap, gevraagd voor bepaalde 'ontmoetingswebsites'. SamenUITagenda heeft getracht dit op te lossen door zeer laagdrempelig, gratis website te maken waar je op plaats en tijd een activiteit kan organiseren en vinden. Geïnspireerd word je door alle geselecteerde evenementen door onze portalbeheerders. Je kunt je direct inschrijven en vervolgens deelnemen aan een activiteit. Waarom zou je moeilijk doen?

Wat kun je met SamenUITagenda? 

Het doel van SamenUITagendca is door middel van online vraag naar en aanbod van activiteiten mensen fysiek bij elkaar brengen op basis van een duidelijke wens of gedeelde behoefte. Anders gezegd; je kunt op SamenUITagenda samen iets ondernemen

Denk daarbij aan activiteiten als fietsen, wandelen, lezen, avondje stappen, koken maar ook informatiebijeenkomsten over uiteenlopende thema’s, meerijden, een slaapplaats aanbieden, etc.

Welke diensten zijn er in ontwikkeling? 

We werken contstant verder aan de ontwikkeling van SamenUITagenda. We willen natuurlijk dat onze bezoekers het maximale uit SamenUITagenda kunnen halen. Uiteraard gaat de ontwikkeling stapje voor stapje. Heb je goede ideeën laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wat is een partner- / portalsite?

Wij koppelen aan SamenUITagenda aparte portals die focussen op specifieke steden, plekken en thema’s . Elke portal heeft dezelfde functionaliteiten als de hoofdsite van SamenUITagenda. 

Voordelen van een partnersite?

 • veilig gevoel voor leden doordat men in eigen omgeving blijft (dezelfde kleuren, etc.)
 • duidelijke communcitie naar leden doordat alle activiteiten op een plek verzameld zijn
 • activiteiten kunnen openbaar gemaakt worden via SamenUITagenda (groot ledenwervend vermogen) maar ook afgeschermd blijven
 • er kunnen makkelijk projecten opgestart worden met andere partners
 • groot ondersteunend vermogen voor projecten op het gebied van activiteiten, op een zeer snelle manier gerealiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een ondersteunende site voor Marathon Eindhoven, Dutch Design Week, Landelijke protestdag of PinkPop
 • eigen inkomsten genereren via eigen reclame/sponsor inkomsten

Hoe lang duurt de ontwikkeling van een partnersite?

In tegenstelling tot vele sites en/of webprojecten is de onwikkelingstijd van een SamenUITagenda partner portalsite zeer kort. Binnen een tot twee weken kunnen we een volledige partnersite voor u realieren. Deze is direct gebruiksklaar voor zowel u, uw leden of bv. uw project.

Wat kost een partnersite?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor wat betreft de bekostiging van een partner portalsite. Wanneer mogelijk kunnen er ook samenwerkingsverbanden gesloten worden waardoor er betaald kan worden door wederdiensten!

Ginteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een mooie oplossing voor de organisatie van alle activiteiten binnen de organisatie of voor jouw doelgroep, om je evenementen onder een groot bereik kenbaar te maken, neem dan vrijblijvend contact op met onze accountmanager door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt binnen twee werkdagen een reactie verwachten.

Portals vind je meer over portals