Speciale SamenUIT-evenementen

Bij onze speciale SamenUIT-evenementen ontmoet je gegarandeerd andere bezoekers. Je wordt opgevangen door een betrouwbare organisator. Je kunt alléén gaan maar ook met anderen. De SamenUIT-evenementen zijn geschikt voor mensen die nieuw zijn in de Heel Nederland, toeristen, expats, internationals en uiteraard voor iedereen in Heel Nederland die het leuk vind om anderen te ontmoeten.
De evenementen worden georganiseerd door culturele instellingen, sportverenigingen, wijkverenigingen, horeca en vele anderen. Er zijn gratis SamenUIT-evenementen maar ook evenemenenten waarvoor een kaartje nodig is. Deze vind je via de website van de organisator zelf. Je vindt de speciale SamenUIT-evenementen ook in de UITagenda. Om ze makkelijk te herkennen staat er altijd in de subtitel "SamenUIT-evenement".

Actuele SamenUIT-evenementen

Organiseer jij ook evenementen waarbij bezoekers gegarandeerd in contact kunnen komen met andere bezoeker. Worden ze ook nog specifiek ontvangen? Wil jij deze graag zelf in onze agenda plaatsen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lees de mogelijkheden voor organisaties. Als gebruiker kun je direct een gratis persoonlijke oproep plaatsen of groep starten.